Телефонска консултација 24/7

Во тимот на Никоб Медикал има доктори и медицински персонал кои веднаш можат да Ви помогнат да ја дефинирате здравствената состојба, да ги добиете сите потребни информации и да добиете одговор на сите прашања кои ги имате за Вашето здравје.

Наместо да чекате и да бидете загрижени за Вашата општа здравствена состојба, благодарение на нашиот тим, 365 дена во година имате можност 24 часа во денот да се јавите, да закажете преглед или консултација, да направите генерална контрола на здравјето.