Медицински и санитетски транспорт

Здравствените услуги се неопходни за секој сегмент од населението. Дел од популацијата се соочува со потешкотии при доаѓање во болница на преглед, интервенција и останати здравствени услуги. Токму затоа постои медицински транспорт кој го олеснува овој процес.

Благодарение на онлајн и телефонската достапност 24 часа, 7 дена во неделата, Никоб Медикал нуди медицински транспорт кој ќе ви помогне да стигнете на закажаниот термин кај вашиот доктор или едноставно на преглед кој не е од итна природа.

Нашите превозни средства се опремени со најсовремена медицинска апаратура, што дозволува транспорт на пациенти, не само во земјата, туку и надвор од неа.

Видови на медицински и санитетски транспорт:
    • Транспорт од дом до установа;
    • Транспорт од установа до дом;
    • Транспорт од установа до установа;
    • Транспорт од град во град во државата;
    • Транспорт вон државата.