Кога неколку минути значат живот! Медицинска интервенција и домашна посета на Никоб Медикал Услуги Контакт  

Брзо онлајн закажување за неколку секунди

  Повикај

  За Никоб медикал

  Совршен спој на Вашите потреби и новите практики!

  Инвестирајќи во една сосема нова дејност, посветено ги поместуваме границите во насока на унапредување на здравјето и квалитетот на живот преку врвна здравствена услуга според светски протоколи и примена на најсовремена технологија и експертиза.

  Медицинска услуга од страна на 20 медицински тимови и 12 медицински возила на територија на град Скопје.

  дома или на работно место

  Професионални здравствени услуги

  Никоб ЛАБ

  Домашна посета

  Превентивен пакет

  Ковид-19 пакети

  Медицински пакет по индикација

  Медицински транспорт

  Медицинско обезбедување

  Телефонска консултација

  Мобилна апликација Nikob Medical

  Апликацијата Nikob Medical е достапна за сите корисници на Android, iOS и Huawei мобилни телефони

  Се грижиме за Вас

  Со Никоб Медикал можете да сметате на:

  • Навремено пристигнување на брза интервенција;
  • Високо специјализирани медицински тимови;
  • Достапност на опрема и лекови за спасување на живот;
  • Медицински и санитетски транспорт.
  сите видови на лабораториски анализи

  Никоб ЛАБ

  Биохемиска лабораторија

  Молекуларно дијагностичка лабораторија

  Најсовремена дијагностичка лабораторија

  Дијагностичка лабораторија комплетно опремена со најновата генерација на Abbott лабораториска технологија.

  • Последната генерација на техники и реагенси – за брзи и точни резултати;
  • Иследување на сите органи и системи;
  • Профилактични испитувања и дијагностички пакети;
  • Специјалистички консултации.

  Детекција и дијагностика на различни типови болести

  Користиме валидирани и оптимизирани медоти за специфично, сензитивно и високо-репродуцибилно следење и анализирање.

  • Детекција и дифренцијација на SARS-CoV-2 вирусот;
  • Современи и напредни генетски тестирања;
  • Детекција и генотипизација на причинителите на инфективни заболувања;
  • Испитувања на машки и женски инфертилитет.
  искуства

  Препораки од пациентите

  Сите наши заложби и активности имаат за цел постигнување Ваше потполно задоволство. Затоа Вашето мислење ни е многу важно!

  новости

  Најнови објави